Σεμινάριο ραπτικής για προχωρημένους: Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου #2

σεμινάριο ραπτικής για προχωρημένους

Μετά το Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου για αρχάριους ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε πιο πολύπλοκες τεχνικές. Ναι, όσοι θεωρείστε πια προχωρημένοι μπορείτε να χαρείτε! Τώρα ήρθε το σεμινάριο ραπτικής για προχωρημένους Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου Vol 2!

To Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου Vol 2 περιλαμβάνει τις παρακάτω βασικές θεματικές ενότητες:

 • Ρέλια & Ρελιάσματα
  Εδώ θα μάθουμε τί είναι το ρέλι και τους τύπους του. Θα δούμε πώς το φτιάχνουμε (με εργαλείο ή χωρίς) και κυρίως πώς το τοποθετούμε με διαφορετικούς τρόπους.
 • Φυτίλι
  Σε αυτή την ενότητα θα μάθουμε τι είναι το φυτίλι και τους τύπους του. Θα μάθουμε πώς να το φτιάχνουμε μόνοι μας πώς να το τοποθετούμε σε ευθείες και καμπύλες.
 • Τρέσσες και άλλα διακοσμητικά
  Θα γνωρίσουμε τις τρέσσες και τα άλλα διακοσμητικά στοιχεία που συναντάμε στη ραπτική (πομ πομ, κρόσσια, κ.α.). Θα δούμε πιο αναλυτικά τι είναι το ρικ ρακ και τους τύπους του, αλλά και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν διακοσμητικό στοιχείο σε διάφορα project.
 • Λάστιχα
  Μεγάλη κατηγορία τα λάστιχα! Θα μάθουμε τους τύπους τους και πώς εφαρμόζονται σε διαφορετικές χρήσεις με εφαρμογή κυρίως σε ρούχα.
 • Σούρες
  Εδώ θα μάθουμε πως να σουρώνουμε το ύφασμα με 3 διαφορετικούς τρόπους για διαφορετικές χρήσεις.
 • Πιέτες
  Μαθαίνουμε τους 3 βασικούς τύπους πιέτας και πώς μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις στα δικά σου project.

Τέλος, αφού θα τα έχεις μάθει όλα αυτά θα χρειαστείς και ιδέες για να τα βάλεις σε εφαρμογή!

Έχουμε φτιάξει αποκλειστικά για όσους πάρουν αυτό το σεμινάριο 6 projects ραπτικής για προχωρημένους απόλυτα προσαρμοσμένα στην ύλη που έχουμε καλύψει παρέα για να ανακαλύψεις τους τρόπους που μπορείς να εφαρμόσεις όλα αυτά που έμαθες.

Και εάν χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση μπορείς πάντα να επισκεφτείς και τη σελίδα μας στο Pinterest και να διαλέξεις project από τα boards μας!

Επιπλέον, στο τέλος του σεμιναρίου θα βρεις και λίστα με ακόμη περισσότερα προτεινόμενα projects για να εξασκήσεις τις ολοκαίνουργιές σου ικανότητες!

σεμινάριο ραπτικής για προχωρημένους

Εάν δεν είσαι προχωρημένος στη ραπτική, τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο online σεμινάριο ραπτικής για αρχάριους, το “Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου #1”

Έλα στην παρέα μας!

Θα μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα για τα online σεμινάρια μας, τις προσφορές μας, αλλά και ιδέες και προτάσεις για να φτιάξεις εσύ τις δικές σου δημιουργίες!


Δεν θα σου στέλνουμε spam, μπορείς να απεγγραφείς όποτε το επιθυμείς! Powered by ConvertKit