2 Στο Σεμινάρια

Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής στη ραπτομηχανή – Σεμινάριο για προχωρημένους

σεμινάριο ραπτικής για προχωρημένους

Μετά το Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή για αρχάριους ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε πιο πολύπλοκες τεχνικές. Ναι, όσοι θεωρείστε πια προχωρημένοι μπορείτε να χαρείτε! Τώρα ήρθε το σεμινάριο ραπτικής για προχωρημένους Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής στη ραπτομηχανή!

To Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής στη ραπτομηχανή απευθύνεται σε όσους ολοκλήρωσαν το πρώτο σεμινάριο το “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή” και θέλουν να προχωρήσουν σε πιο πολύπλοκες γνώσεις, καθώς επίσης και σε όσους ξέρουν τα βασικά της ραπτικής και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πιο εξειδικευμένες τεχνικές;

Τι θα βρεις όμως σε αυτό το σεμινάριο;

 • Περισσότερα από 15 videos μικρής διάρκειας
 • Πρακτικές ασκήσεις
 • Λίστες υλικών & εργαλείων
 • Έξυπνες συμβουλές
 • Αποκλειστικά projects για να εφαρμόσεις αυτ΄ που έμαθες
 • Υποστήριξη μέσα από αποκλειστικό group στο facebook, όπου η Ελίνα ανεβάζει αποκλειστικό περιεχόμενο και μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές θα σου λύσουν απορίες και θα μπορείτε να ανταλλάσσετε απόψεις για την αγαπημένη σου ασχολία!

Διαθέσιμο στον υπολογιστή σου 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εσύ επιλέγεις πότε και πόσο θα παρακολουθήσεις.

To Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής στη ραπτομηχανή περιλαμβάνει τις παρακάτω βασικές θεματικές ενότητες:

 • Ρέλια & Ρελιάσματα
  Εδώ θα μάθουμε τί είναι το ρέλι και τους τύπους του. Θα δούμε πώς το φτιάχνουμε (με εργαλείο ή χωρίς) και κυρίως πώς το τοποθετούμε με διαφορετικούς τρόπους.
 • Φυτίλι
  Σε αυτή την ενότητα θα μάθουμε τι είναι το φυτίλι και τους τύπους του. Θα μάθουμε πώς να το φτιάχνουμε μόνοι μας πώς να το τοποθετούμε σε ευθείες και καμπύλες.
 • Τρέσσες και άλλα διακοσμητικά
  Θα γνωρίσουμε τις τρέσσες και τα άλλα διακοσμητικά στοιχεία που συναντάμε στη ραπτική (πομ πομ, κρόσσια, κ.α.). Θα δούμε πιο αναλυτικά τι είναι το ρικ ρακ και τους τύπους του, αλλά και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν διακοσμητικό στοιχείο σε διάφορα project.
 • Λάστιχα
  Μεγάλη κατηγορία τα λάστιχα! Θα μάθουμε τους τύπους τους και πώς εφαρμόζονται σε διαφορετικές χρήσεις με εφαρμογή κυρίως σε ρούχα.
 • Σούρες
  Εδώ θα μάθουμε πως να σουρώνουμε το ύφασμα με 3 διαφορετικούς τρόπους για διαφορετικές χρήσεις.
 • Πιέτες
  Μαθαίνουμε τους 3 βασικούς τύπους πιέτας και πώς μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις στα δικά σου project.
σεμινάριο ραπτικής για προχωρημένους

Τέλος, αφού θα τα έχεις μάθει όλα αυτά θα χρειαστείς και ιδέες για να τα βάλεις σε εφαρμογή!

Έχουμε φτιάξει αποκλειστικά για όσους πάρουν αυτό το σεμινάριο 6 projects ραπτικής για προχωρημένους απόλυτα προσαρμοσμένα στην ύλη που έχουμε καλύψει παρέα για να ανακαλύψεις τους τρόπους που μπορείς να εφαρμόσεις όλα αυτά που έμαθες.

Και εάν χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση μπορείς πάντα να επισκεφτείς και τη σελίδα μας στο Pinterest και να διαλέξεις project από τα boards μας!

Επιπλέον, στο τέλος του σεμιναρίου θα βρεις και λίστα με ακόμη περισσότερα προτεινόμενα projects για να εξασκήσεις τις ολοκαίνουργιές σου ικανότητες!

Εάν δεν είσαι προχωρημένος στη ραπτική, τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο online σεμινάριο ραπτικής για αρχάριους, το “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή”

σεμινάριο ραπτικής για προχωρημένους

Σχετικά άρθρα

 • Ραφτοchallenge #1: Πελότα ντομάτα για καρφίτσες - learn2craft
  1 Μαΐου 2020 at 21:22

  […] Με αυτή τη σκέψη δημιουργήθηκε και η ομάδα των μαθητών των online σεμιναρίων ραπτικής “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή” και “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής”. […]

 • Ράβουμε με "δύσκολα" υφάσματα #1 - Σεμινάριο ραπτικής για προχωρημένους - learn2craft
  8 Απριλίου 2021 at 12:18

  […] μας το “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή”, “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής στη ραπτομηχανή&#8… και το πακέτο των δύο με τίτλο “Μάθε να ράβεις με […]