Πινακάκι για εύκολα στριφώματα

πινακάκι για εύκολα στριφώματα

Αν ασχολείσαι με την ραπτική, τότε θα ξέρεις οτι ένα από τα πράγματα που δυσκολεύει αρκετούς, είναι να διπλώσουν ένα κομμάτι υφάσματος ομοιόμορφα. Με αυτό το εκτυπώσιμο πινακάκι για εύκολα στριφώματα που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στον υπολογιστή σου η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο εύκολη!
Εάν θέλεις να γυρίζεις με ευκολία και ακρίβεια το ύφασμά σου, όταν στο ζητάει κάποιο project ραπτικής, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς άλλο. Με αυτό το πινακάκι για εύκολα στριφώματα θα σου λυθούν τα χέρια.

Για να το χρησιμοποιήσεις θα χρειαστείς:

  • Το pdf που μπορείς να κατεβάσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην φόρμα
  • Εκτυπωτή
  • Λεπτό χαρτόνι σε Α4 που να περνάει από τον εκτυπωτή σου
  • Σίδερο
  • Ύφασμα

tip: Εάν δεν έχεις τη δυνατότητα να εκτυπώσεις στο σπίτι σου, μπορείς να πας το αρχείο σε κάποιο κατάστημα που κάνουν εκτυπώσεις και φωτοτυπίες και να το τυπώσεις εκεί!

πινακάκι για εύκολα στριφώματα

To pdf αυτό θα το βρεις και μέσα στα online σεμινάρια ραπτικής μας Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου #1 & #2 στην ενότητα Χρήσιμα Αρχεία μαζί με πολύ χρήσιμο υλικό για την ραπτική.

Προσοχή! Το αρχείο είναι φτιαγμένο για να εκτυπωθεί όπως είναι σε 100% διάσταση και όχι μικρότερο ή μεγαλύτερο. Για να σιγουρευτείς οτι έχει εκτυπωθεί σωστά μπορείς να μετρήσεις με το χαρακάκι σου το κουτάκι που έχει επάνω. Όλες οι οδηγίες είναι γραμμένες και επάνω του!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα για να σου στείλουμε το αρχείο με email.

Απόκτησε δωρεάν το αρχείο "Πινακάκι για στριφώματα"

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ και θα σου στείλουμε δωρεάν το pdf αρχείο "Πινακάκι για στριφώματα" στο email που μας έχεις δώσει!

Ευχαριστούμε πολύ
www.learn2craft.gr

Δεν θα σου στέλνουμε spam, μπορείς να απεγγραφείς όποτε το επιθυμείς! Powered by ConvertKit

Επιπλέον, το πινακάκι για εύκολα στριφώματα είναι φτιαγμένο σε εκατοστά και σε ίντσες (ξεχωριστά πινακάκια). Έτσι, ακόμη και αν ακολουθείς τις οδηγίες από κάποιο project ραπτικής που οι διαστάσεις είναι σε ίντσες, να μπορείς να ακολουθήσεις.

Μέσα στο Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου“, μιλάμε αρκετά για τα είδη των στριφωμάτων και το πως μπορείς να πετύχεις ένα ίσιο στρίφωμα με διάφορα κόλπα. Σίγουρα αυτό το πινακάκι για εύκολα στριφώματα θα σε βοηθήσει πολύ!

Αφού το εκτυπώσεις, λοιπόν, το ακουμπάς επάνω στο ύφασμά σου, ενώ έχεις το αναμμένο σίδερο δίπλα σου. Διπλώνεις προς τα μέσα ανάλογα με το πόσα εκατοστά ή ίντσες θέλεις να γυρίσει το ύφασμα για μονό ή διπλό στρίφωμα. Φροντίζεις να ευθυγραμμίζεις την άκρη του υφάσματος με την γραμμή που είναι επάνω στην καρτέλα σου. Και όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι το ύφασμά σου είναι κομμένο ίσια και όχι στραβά.

Πατάς με το σίδερο εκεί που έχει γίνει η δίπλωση και συνεχίζεις μέχρι να έχεις γυρίσει όλο το ύφασμά σου ομοιόμορφα. Εάν θέλεις μπορείς να βάλεις και μερικές καρφίτσες για να το σιγουρέψεις.

Μπές στη σελίδα των σεμιναρίων μας και ενημερώσου για όλα τα σεμινάρια ραπτικής μας και πως μπορείς να τα αποκτήσεις!

Εάν βρήκες αυτό το αρχείο χρήσιμο, τότε μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν και το αρχείο “Ανατομία της Ραπτομηχανής σου” εδώ.

Απόκτησε δωρεάν το αρχείο "Πινακάκι για στριφώματα"

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ και θα σου στείλουμε δωρεάν το pdf αρχείο "Πινακάκι για στριφώματα" στο email που μας έχεις δώσει!

Ευχαριστούμε πολύ
www.learn2craft.gr

Δεν θα σου στέλνουμε spam, μπορείς να απεγγραφείς όποτε το επιθυμείς! Powered by ConvertKit

Απάντηση