0 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #1: Πελότα ντομάτα για καρφίτσες

Αυτή η πελότα ντομάτα για καρφίτσες είναι το πρώτο project πρόκληση που κλήθηκαν οι μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft να φτιάξουν για τον μήνα Απρίλιο μέσα από την ομάδα μας στο Facebook.

Ένα από τα πράγματα που θεωρώ οτι βοηθάει σημαντικά όταν καταπιανόμαστε με κάτι καινούργιο, είναι η αίσθηση οτι ανήκουμε σε μια ομάδα ανθρώπων που μοιραζόμαστε τα ίδια ενδιαφέροντα, τις ίδιες προκλήσεις.

Με αυτή τη σκέψη δημιουργήθηκε και η ομάδα των μαθητών των online σεμιναρίων ραπτικής “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή” και “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής”.

Μέσα από το group μας στο Facebook όσοι έχουν αποκτήσει κάποιο από τα δύο σεμινάρια (ή και τα δύο), έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, να μοιραστούν με τους υπόλοιπους τις απορίες τους και να δείξουν όλα αυτά που έχουν φτιάξει με τις γνώσεις που πήραν από τα σεμινάρια.

Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μου για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση και να συζητήσουν και με την υπόλοιπη ομάδα για κάτι που τους δυσκόλεψε ή να ανταλλάξουν ιδέες και tips.

Τον μήνα Απρίλιο, τα μέλη της ομάδας “Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου” στο Facebook είχαν να ανταποκριθούν και σε μια δικιά μου πρόκληση.

Να ακολουθήσουν τις οδηγίες που ανέβασα μέσα στο υλικό του group και να φτιάξουν μια πελότα ντομάτα για καρφίτσες. Ένα εύκολο και γρήγορο project φτιαγμένο για να μπορούν να το ακολουθήσουν ακόμα και οι πιο αρχάριοι και να ράψουν κάτι που θα τους φανεί πολύ χρήσιμο.

Αυτό είναι και το πρώτο ραφτοchallenge που τους έγινε!

Οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και σύντομα άρχισαν να ανεβαίνουν και οι πρώτες φωτογραφίες από τις πελότες ντομάτα!

Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Κάθε μήνα οι μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft θα βρίσκουν μέσα στο group ένα καινούργιο project πρόκληση που θα καλούνται να φτιάξουν και να μοιραστούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Όλα τα project θα παραμένουν μέσα στο υλικό της ομάδας για όποιον θέλει να τα δοκιμάσει και αργότερα, σαν επιπλέον αποκλειστικό υλικό για όσους έχουν πάρει κάποιο από τα δύο σεμινάρια ραπτικής αρχαρίων και προχωρημένων.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft μπορείς να επισκεφτείς το seminars.learn2craft.gr.

Εάν θέλεις να μάθεις πως μπορείς να φτιάξεις κι εσύ την Πελότα ντομάτα για καρφίτσες αρκεί να εγγραφείς σε κάποιο από τα σεμινάρια “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή” και “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής”.

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση