7 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #2: Υφασμάτινες μάσκες ύπνου

Και ενώ όλοι έραβαν μάσκες για τον κορωνοϊό, η ομάδα των μαθητών των σεμιναρίων ραπτικής από το Learn2craft ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και έφτιαξε υφασμάτινες μάσκες ύπνου!

Αυτή η πρόκληση ήταν η δεύτερη στη σειρά των project challenges τα οποία καλούνται να φτιάξουν τα μέλη της κλειστής ομάδας ραπτικής του Learn2craft.gr στο Facebook.

Μια φορά τον μήνα ανεβαίνει ένα project ραπτικής έκπληξη, με βήμα βήμα οδηγιές και φωτογραφίες. Το κάθε project είναι φτιαγμένο έτσι, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό όλοι οι μαθητές, άσχετα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται. Για τους λίγο πιο προχωρημένους δίνεται και εναλλακτική δημιουργική πρόταση. Το ίδιο και για τους αρχάριους που θέλουν να ανεβάσουν ένα επίπεδο στις δημιουργίες τους. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν και πιο πολύπλοκες τεχνικές που συμπεριλαμβάνονται στην ύλη του σεμιναρίου “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής στη ραπτομηχανή”.

υφασμάτινες μάσκες ύπνου

Για ακόμα μια φορά τα μέλη της ομάδας έσπευσαν να απαντήσουν με χαρά στο κάλεσμα! Έφτιαξαν τις δικές τους υφασμάτινες μάσκες ύπνου, τις οποίες φωτογράφησαν και ανέβασαν στο κλειστό γκρουπ των μαθητών στο Facebook.

Κάθε μήνα οι μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft.gr θα βρίσκουν μέσα στο group ένα καινούργιο project πρόκληση που θα καλούνται να φτιάξουν και να μοιραστούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Εάν θέλεις να δεις το πρώτο Ραφτοchallenge της ομάδας κάνε κλικ στο άρθρο “Ραφτοchallenge #!1: Πελότα ντομάτα για καρφίτσες”.

Όλα τα project θα παραμένουν μέσα στο υλικό της ομάδας για όποιον θέλει να τα δοκιμάσει και αργότερα. Είναι επιπλέον αποκλειστικό υλικό για όσους έχουν πάρει κάποιο από τα δύο σεμινάρια ραπτικής αρχαρίων και προχωρημένων.

υφασμάτινες μάσκες ύπνου

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft μπορείς να επισκεφτείς το seminars.learn2craft.gr.

Θέλεις κι εσύ να μάθεις πως μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου υφασμάτινες μάσκες ύπνου; Τότε μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο από τα σεμινάρια “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή” και “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής”.

υφασμάτινες μάσκες ύπνου

Σχετικά άρθρα

7 Comments

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #3: Θήκη για μάσκες από ύφασμα - learn2craft
  12 Φεβρουαρίου 2021 at 20:32

  […] Εάν θέλεις να δεις το πρώτο και το δεύτερο Ραφτοchallenge της ομάδας μπορείς να κάνεις κλικ στο άρθρο “Ραφτοchallenge #!1: Πελότα ντομάτα για καρφίτσες” και Ραφτοchallenge #2: Υφασμάτινες μάσκες ύπνου […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #4: Υφασμάτινα κοκκαλάκια scrunchies - learn2craft
  11 Μαρτίου 2021 at 18:20

  […] Υφασμάτινες μάσκες ύπνου […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #5: Πασχαλινά αυγά από ύφασμα - learn2craft
  14 Απριλίου 2021 at 20:11

  […] Υφασμάτινες μάσκες ύπνου […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #6: Καλοκαιρινό τσαντάκι clutch - learn2craft
  9 Ιουλίου 2021 at 18:26

  […] Υφασμάτινες μάσκες ύπνου […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #7: Πως να ράψεις ένα νεσεσέρ κασετίνα - learn2craft
  5 Οκτωβρίου 2022 at 14:16

  […] Υφασμάτινες μάσκες ύπνου […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #7: Φτιάχνουμε πορτοφολάκια με φερμουάρ - learn2craft
  5 Οκτωβρίου 2022 at 19:18

  […] Υφασμάτινες μάσκες ύπνου […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #9: Πως να ράψεις ένα πουγκί με σούρα - learn2craft
  7 Νοεμβρίου 2022 at 13:59

  […] Υφασμάτινες μάσκες ύπνου […]

 • Απάντηση