5 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #3: Θήκη για μάσκες από ύφασμα

Θα είμαι ειλικρινής. Όταν έφτιαξα αυτό το project και δεν πρόλαβα να το ανεβάσω φαντάστηκα οτι δεν θα το χρειαζόμασταν πια. Κι όμως οι μάσκες είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Γι’ αυτό και η ομάδα των μαθητών των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft ανταποκρίθηκε σε άλλη μια πρόκληση και έφτιαξε θήκη για μάσκες.

Αυτή η πρόκληση είναι η τρίτη στη σειρά των project challenges τα οποία καλούνται να φτιάξουν τα μέλη της κλειστής ομάδας ραπτικής του Learn2craft.gr στο Facebook.

Μιας και έχει περάσει καιρός, κάθε τόσο ανεβαίνει στο γκρουπ ένα project ραπτικής έκπληξη, με βήμα βήμα οδηγιές και φωτογραφίες. Το κάθε project είναι φτιαγμένο έτσι, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό όλοι οι μαθητές, άσχετα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται. Για τους λίγο πιο προχωρημένους δίνεται και εναλλακτική δημιουργική πρόταση. Το ίδιο και για τους αρχάριους που θέλουν να ανεβάσουν ένα επίπεδο στις δημιουργίες τους. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν και πιο πολύπλοκες τεχνικές που συμπεριλαμβάνονται στην ύλη του σεμιναρίου “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής στη ραπτομηχανή”.

Τα μέλη της ομάδας εν μέσω καραντίνας για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα! Έφτιαξαν τις δικές τους θήκες για μάσκες, τις οποίες φωτογράφησαν και δημοσίευσαν στο κλειστό γκρουπ των μαθητών στο Facebook.

Κάθε μήνα οι μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft.gr θα βρίσκουν μέσα στο group ένα καινούργιο project πρόκληση που θα καλούνται να φτιάξουν και να μοιραστούν με την υπόλοιπη ομάδα. Το υλικό αυτό αποτελεί συμπληρωματικό περιεχόμενο στα σεμινάρια και είναι διαθέσιμο σε όλους τους μαθητές.

Εάν θέλεις να δεις το πρώτο και το δεύτερο Ραφτοchallenge της ομάδας μπορείς να κάνεις κλικ στο άρθρο “Ραφτοchallenge #!1: Πελότα ντομάτα για καρφίτσες” και Ραφτοchallenge #2: Υφασμάτινες μάσκες ύπνου

Όλα τα project θα παραμένουν μέσα στο υλικό της ομάδας για όποιον θέλει να τα δοκιμάσει και σε κάποια άλλη χρονική στιγμή. Είναι επιπλέον αποκλειστικό υλικό για όσους έχουν πάρει κάποιο από τα δύο σεμινάρια ραπτικής αρχαρίων και προχωρημένων.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft μπορείς να επισκεφτείς το seminars.learn2craft.gr.

Θέλεις κι εσύ να μάθεις πως μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου θήκες για μάσκες από ύφασμα; Τότε μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο από τα σεμινάρια “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή” και “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής”.

θήκη για μάσκες

Σχετικά άρθρα

5 Comments

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #4: Υφασμάτινα κοκκαλάκια scrunchies - learn2craft
  8 Απριλίου 2021 at 12:19

  […] Θήκη για μάσκες από ύφασμα […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #5: Πασχαλινά αυγά από ύφασμα - learn2craft
  14 Απριλίου 2021 at 20:12

  […] Θήκη για μάσκες από ύφασμα […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #6: Καλοκαιρινό τσαντάκι clutch - learn2craft
  9 Ιουλίου 2021 at 21:08

  […] Θήκη για μάσκες από ύφασμα […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #7: Πως να ράψεις ένα νεσεσέρ κασετίνα - learn2craft
  5 Οκτωβρίου 2022 at 14:24

  […] Θήκη για μάσκες από ύφασμα […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #7: Φτιάχνουμε πορτοφολάκια με φερμουάρ - learn2craft
  5 Οκτωβρίου 2022 at 19:32

  […] Θήκη για μάσκες από ύφασμα […]

 • Απάντηση