2 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #4: Υφασμάτινα κοκκαλάκια scrunchies

υφασμάτινα κοκκαλάκια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξεις υφασμάτινα κοκκαλάκια για τα μαλλιά. Αφού δοκίμασα αρκετούς, διάλεξα αυτόν με το καλύτερο αποτέλεσμα και τον μοιράστηκα με τους μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft.gr, οι οποίοι όπως και κάθε μήνα ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση!

Αυτή είναι η 4η στη σειρά των ραφτοπροκλήσεων στην οποία καλούνται να συμμετέχουν τα μέλη του Facebook group των μαθητών από τα σεμινάρια ραπτικής Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή και Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής στη ραπτομηχανή και το πακέτο των δύο Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου!

Μια φορά τον μήνα ανεβαίνει στο Facebook group μας ένα project ραπτικής που είναι επιπρόσθετο στην ύλη των σεμιναρίων για να “προκαλεί” τα μέλη να βγάλουν τις ραπτομηχανές τους, να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και φυσικά να δημιουργήσουν!

υφασμάτινα κοκκαλάκια

Για τον μήνα Μάρτιο, λοιπόν, φτιάχνουμε τα πολύ δημοφιλή υφασμάτινα κοκκαλάκια scrunchies με μια λίγο διαφορετική τεχνική από τις συνηθισμένες.

Εάν ανήκεις στην ομάδα των μαθητών του Learn2craft.gr μπορείς να βρεις τις βήμα βήμα οδηγίες στην ενότητα guides μέσα στο group στο Facebook.

Σε περίπτωση που δεν έχεις αγοράσει κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής μας, τότε μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά στο seminars.learn2craft.gr.

Θέλεις κι εσύ να μάθεις πως μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου υφασμάτινα κοκκαλάκια; Τότε μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο από τα σεμινάρια “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή” και “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής”.

Μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στα προηγούμενα ραφτοchallenges:

Και φυσικά μην παραλείψεις να μοιραστείς μαζί μας τις δημιουργίες σου!

υφασμάτινα κοκκαλάκια

Σχετικά άρθρα

2 Comments

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #6: Καλοκαιρινό τσαντάκι clutch - learn2craft
  9 Ιουλίου 2021 at 21:08

  […] Υφασμάτινα κοκκαλάκια scrunchies […]

 • απάντηση
  Ραφτοchallenge #8: Πως να ράψεις ένα νεσεσέρ κασετίνα - learn2craft
  5 Οκτωβρίου 2022 at 18:59

  […] Υφασμάτινα κοκκαλάκια scrunchies […]

 • Απάντηση