0 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #5: Πασχαλινά αυγά από ύφασμα

αυγά από ύφασμα

Μετά από ένα σύντομο δημοψήφισμα, η ομάδα ραπτικής του Learn2craft.gr ψήφισε το ραφτοhallenge αυτού του μήνα να είναι Πασχαλινά αυγά από ύφασμα. Κι εγώ χατήρι δεν χαλάω!

Φτάσαμε αισίως στην 5η στη σειρά ραφτοπρόκληση, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν τα μέλη του Facebook group των μαθητών από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr:

To project αυτό είναι ένα bonus project ραπτικής που δημοσιεύεται κάθε μήνα στο Facebook group. Σκοπός του να προκαλεί τους μαθητές μας να αξιοποιήσουν και να εξασκήσουν όσα έχουν μάθει στα σεμινάρια ραπτικής μας.

αυγά από ύφασμα

Ενόψει Πάσχα, λοιπόν, για τον μήνα Απρίλιο φτιάχνουμε Πασχαλινά αυγά από ύφασμα γεμισμένα με γέμισμα για κούκλες. Εννοείται οτι μπορείς να φτιάξεις όσα περισσότερα μπορείς και να διακοσμήσεις με αυτά το σπίτι σου. Το καλό με αυτά τα αυγά είναι οτι δεν χαλάνε και φυσικά μπορείς να επιλέξεις να τα φτιάξεις από ό,τι χρώμα ύφασμα θέλεις! Πώς σου ακούγεται αυτό;

Εάν ανήκεις στην ομάδα των μαθητών του Learn2craft.gr μπορείς να βρεις τις βήμα βήμα οδηγίες στην ενότητα guides μέσα στο group στο Facebook.

Σε περίπτωση που δεν έχεις αγοράσει κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής μας, τότε μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά στο seminars.learn2craft.gr.

Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις κι εσύ πως να φτιάξεις τα δικά σου Πασχαλινά αυγά από ύφασμα, μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr. Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα, έτσι θα αποκτήσεις και πρόσβαση σε όλο το υλικό που έχει μέχρι στιγμής δημοσιευτεί.

Μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στα προηγούμενα ραφτοchallenges:

Και φυσικά μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις δημιουργίες σου στην ομάδα!

Κάθε μήνα που κάποιος θα δημοσιεύει την δημιουργία του θα μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση και για ένα ραφτοδωράκι από το Learn2craft!

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση