1 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #6: Καλοκαιρινό τσαντάκι clutch

Μετά από άλλο ένα σύντομο δημοψήφισμα, η ομάδα ραπτικής του Learn2craft.gr ζήτησε το ραφτοhallenge αυτού του μήνα Μαίου να είναι ένα καλοκαιρινό τσαντάκι clutch. Μάλιστα με αφορμή και το λανσάρισμα του καινούργιου σεμιναρίου “Ράβουμε με δύσκολα υφάσματα #1″ φρόντισα να το δοκιμάσουμε και με δερματίνη!

Φτάσαμε σιγά σιγά στην 6η στη σειρά ραφτοπρόκληση, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν τα μέλη του Facebook group των μαθητών από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr:

To project αυτό είναι ένα bonus project ραπτικής που δημοσιεύεται κάθε μήνα στο Facebook group. Σκοπός του να προκαλεί τους μαθητές μας να αξιοποιήσουν και να εξασκήσουν όσα έχουν μάθει στα σεμινάρια ραπτικής μας.

καλοκαιρινό τσαντάκι clutch

Ενόψει καλοκαιριού, λοιπόν, για τον μήνα Μάιο φτιάχνουμε παρέα ένα εύκολο καλοκαιρινό τσαντάκι clutch και δοκιμάζουμε τις νέες γνώσεις μας στο ράψιμο με δερματίνη! Το πατρόν αυτό μπορείς να το προσαρμόσεις σε ό,τι ύφασμα θέλεις για να το συνδυάσεις με τα ρούχα σου και φυσικά να το δοκιμάσεις και σε λίγο διαφορετικές διαστάσεις, ανάλογα με τα δικά σου γούστα.

Εάν ανήκεις στην ομάδα των μαθητών του Learn2craft.gr μπορείς να βρεις τις βήμα βήμα οδηγίες στην ενότητα guides μέσα στο group στο Facebook.

Σε περίπτωση που δεν έχεις αγοράσει κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής μας, τότε μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά στο seminars.learn2craft.gr.

Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις κι εσύ πως να ράβεις το δικό σου καλοκαιρινό τσαντάκι clutch, μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr. Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα, έτσι θα αποκτήσεις και πρόσβαση σε όλο το υλικό που έχει μέχρι στιγμής δημοσιευτεί.

Μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στα προηγούμενα ραφτοchallenges:

Και φυσικά μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις δημιουργίες σου στην ομάδα!!!

καλοκαιρινό τσαντάκι clutch

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • απάντηση
    Ραφτοchallenge #8: Πως να ράψεις ένα νεσεσέρ κασετίνα - learn2craft
    5 Οκτωβρίου 2022 at 19:00

    […] Καλοκαιρινό τσαντάκι clutch […]

  • Απάντηση