1 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #7: Φτιάχνουμε πορτοφολάκια με φερμουάρ

πορτοφολάκια με φερμουάρ

Ένα δροσερό καλοκαιρινό project πρόκληση είναι διαθέσιμο για τους μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft.gr! Αυτή τη φορά ράβουμε μικρά πορτοφολάκια με φερμουάρ! Μάθε πως!

Αυτά τα πορτοφολάκια με φερμουάρ είναι μέρος από τις μηνιαίες ραφτοπροκλήσεις στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν τα μέλη του Facebook group των μαθητών από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr:

To project αυτό είναι ένα bonus project ραπτικής που δημοσιεύεται κάθε μήνα στο Facebook group. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία οι μαθητές μας να αξιοποιήσουν και να εξασκήσουν όσα έχουν μάθει στα σεμινάρια ραπτικής και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στη ραπτομηχανή.

Επιπλέον, είναι και μια αφορμή να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας, να λύσουμε απορίες και να μοιραστούμε με τους υπόλοιπους φίλους της ραπτικής τις δημιουργίες μας.

πορτοφολάκια με φερμουάρ

Μετά το πέρας του μήνα, όλες οι ραφτοπροκλήσεις θα δημοσιεύονται και μέσα στα σεμινάρια ραπτικής. Μπορείς να τα αναζητήσεις στην ενότητα με τα προτεινόμενα project για εξάσκηση!

Αυτό το καλοκαίρι, ράβουμε στρογγυλά πορτοφολάκια με φερμουάρ για τα ψιλά μας, τα ακουστικά ή ό,τι άλλο μας βολεύει να βάλουμε σε αυτά. Είναι η ώρα, λοιπόν, να κάτσουμε στις ραπτομηχανές μας και να θυμηθούμε πως να ράβουμε σε καμπύλη, να τοποθετούμε φερμουάρ και να χρησιμοποιούμε ενίσχυση στις δημιουργίες μας!

πορτοφολάκια με φερμουάρ

Εάν ανήκεις στην ομάδα των μαθητών του Learn2craft.gr μπορείς να βρεις τις βήμα βήμα οδηγίες στην ενότητα guides μέσα στο group στο Facebook.

Σε περίπτωση που δεν έχεις αγοράσει κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής μας, τότε μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά στο seminars.learn2craft.gr.

Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις κι εσύ πως να ράβεις το δικό σου νεσεσέρ κασετίνα, μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr. Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα, με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις και πρόσβαση σε όλο το bonus υλικό που έχει δημοσιευτεί μέχρι τώρα!

Μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στα προηγούμενα ραφτοchallenges που έχουν ήδη δημοσιευτεί:

Και φυσικά μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις δικές σου δημιουργίες σου είτε μέσα στην ομάδα στο FB ή σαν post ή story στο Instagram με tag @learn2craft.

πορτοφολάκια με φερμουάρ

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • απάντηση
    Ραφτοchallenge #8: Πως να ράψεις ένα νεσεσέρ κασετίνα - learn2craft
    5 Οκτωβρίου 2022 at 19:20

    […] Προτοφολάκια με φερμουάρ […]

  • Απάντηση