0 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #8: Πως να ράψεις ένα νεσεσέρ κασετίνα

νεσεσέρ κασετίνα

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας, επιστρέφουμε δυναμικά με ένα ολοκαίνουργιο επίκαιρο ραφτοchallenge για όλους τους μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft.gr! Αυτόν τον μήνα ράβουμε παρέα ένα νεσεσέρ κασετίνα, σε σχήμα box με φερμουάρ! Τι λες; Είσαι έτοιμος να το δοκιμάσεις;

Μια υπενθύμιση για το project αυτό… Το νεσεσέρ κασετίνα είναι μέρος από τις μηνιαίες ραφτοπροκλήσεις στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν τα μέλη του Facebook group των μαθητών από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr:

To project αυτό είναι ένα bonus project ραπτικής που δημοσιεύεται κάθε μήνα στο Facebook group. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία οι μαθητές μας να αξιοποιήσουν και να εξασκήσουν όσα έχουν μάθει στα σεμινάρια ραπτικής και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στη ραπτομηχανή.

Επιπλέον, είναι και μια αφορμή να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας, να λύσουμε απορίες και να μοιραστούμε με τους υπόλοιπους φίλους της ραπτικής τις δημιουργίες μας.

Μετά το πέρας του μήνα, όλες οι ραφτοπροκλήσεις θα δημοσιεύονται και μέσα στα σεμινάρια ραπτικής. Μπορείς να τα αναζητήσεις στην ενότητα με τα προτεινόμενα project για εξάσκηση!

νεσεσέρ κασετίνα

Για τον μήνα Οκτώβριο, ράβουμε ένα νεσεσέρ κασετίνα για να εγκαινιάσουμε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Είναι η ώρα, λοιπόν, να βγάλουμε πάλι τις ραπτομηχανές μας και να θυμηθούμε πως να κόβουμε υφάσματα, να ράβουμε φερμουάρ και να κάνουμε τρισδιάστατες γωνίες στις δημιουργίες μας!

νεσεσέρ κασετίνα

Εάν ανήκεις στην ομάδα των μαθητών του Learn2craft.gr μπορείς να βρεις τις βήμα βήμα οδηγίες στην ενότητα guides μέσα στο group στο Facebook.

Σε περίπτωση που δεν έχεις αγοράσει κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής μας, τότε μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά στο seminars.learn2craft.gr.

Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις κι εσύ πως να ράβεις το δικό σου νεσεσέρ κασετίνα, μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr. Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα, με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις και πρόσβαση σε όλο το bonus υλικό που έχει δημοσιευτεί μέχρι τώρα!

Μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στα προηγούμενα ραφτοchallenges που έχουν ήδη δημοσιευτεί:

Και φυσικά μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις δικές σου δημιουργίες σου είτε μέσα στην ομάδα στο FB ή σαν post ή story στο Instagram με tag @learn2craft.

νεσεσέρ κασετίνα

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση