0 Στο Ιδέες για crafters

Φτιάχνουμε διακοσμητικές κολοκύθες από ύφασμα

κολοκύθες από ύφασμα

Ήρθε η ώρα για την πιο ωραία εποχή του χρόνου… Την εποχή της κολοκύθας! Εάν τις αγαπάς όσο κι εγώ, τότε αυτό το άρθρο με οδηγίες για διακοσμητικές κολοκύθες από ύφασμα θα σε ενθουσιάσει!

Ψάχνεις για έξυπνους και οικονομικούς τρόπους να διακοσμήσεις το σπίτι σου για το φετινό φθινόπωρο; Τοτε αυτή η ιδέα για διακοσμητικές κολοκύθες από ύφασμα είναι ό,τι πρέπει. Και το μυστικό υλικό; Ένα ρολό χαρτί τουαλέτας!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τις διακοσμητικές κολοκύθες από ύφασμα είναι:

  • Ένα ρολό χαρτί για μια κολοκύθα
  • Ένα τετράγωνο κομμάτι ύφασμα σε φθινοπωρινούς τόνους που να είναι αρκετό να τυλίξει το χαρτί
  • Μερικά ξυλάκια κανέλας
  • 2-3 φυλλαράκια ευκάλυπτου (αληθινά ή πλαστικά)

Τυλίγεις το χαρτί

Το πρώτο βήμα για να φτιάξεις την κολοκύθα σου είναι να απλώσεις το ύφασμα σε μια επίπεδη επιφάνεια και να τοποθετήσεις το ρολό στο κέντρο. Στη συνέχεια, ξεκινώντας από την μια γωνία σφινώνεις το ύφασμα στο κέντρο του ρολού.

Ολοκληρώνεις το τύλιγμα

Συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο μέχρι να έχεις τυλίξει όλο το ύφασμα με τον τρόπο που φαίνεται στη φωτογραφία. Προσοχή να είναι το ύφασμα όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα μοιρασμένο. Φρόντισε να φουσκώσεις και όπου χρειάζεται λίγο το ύφασμα, ώστε να μοιάζει με το σχήμα της κολοκύθας.

Ολοκληρώνεις την κολοκύθα

Το μόνο που μένει είναι να τοποθετήσεις στο κέντρο τα ξυλάκια της κανέλας και τα φυλλαράκια. Είναι σίγουρο οτι το σπίτι σου θα μοσχομυρίζει με τα αρώματα του φθινοπώρου. Η κολοκύθα σου είναι έτοιμη!

Εάν θέλεις μπορείς να δεις τις οδηγίες για να φτιάξεις διακοσμητικές κολοκύθες από ύφασμα και σε ένα γρήγορο βίντεο!

κολοκύθες από ύφασμα

Μην φτιάξεις μόνο μια κολοκύθα! Δοκίμασε να κάνεις περισσότερες και ίσως και με διαφορετικά υφάσματα για εφέ. Τοποθέτησέ τις στο μπάνιο ή σε κάποιον ξύλινο δίσκο και ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με κεράκια και φύλλα.

Καλό μας φθινόπωρο

Εάν σου άρεσε αυτό το project τότε δοκίμασε και το Κασκόλ κουβερτάκι χωρίς ράψιμο!

κολοκύθες από ύφασμα

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση