0 Στο Σεμινάρια

Crafting 365: Ένας χρόνος δημιουργία – Σεμινάριο χειροτεχνίας για αρχάριους

Εάν ψάχνεις τρόπους να βάλεις την χειροτεχνία στη ζωή σου και σου αρέσει να ανακαλύπτεις καινούργια υλικά και τεχνικές για να πειραματίζεσαι, τότε το σεμινάριο χειροτεχνίας Crafting 365: Ένας χρόνος δημιουργία είναι φτιαγμένο για σένα!

Το Crafting 365: Ένας χρόνος δημιουργία είναι ένα πολύ διασκεδαστικό σεμινάριο που σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργείς εύκολα project από ποικιλία τεχνικών και υλικών σε σταθερό ρυθμό! Κάθε μήνα δημοσιεύεται μια νέα ενότητα που σε “προκαλεί” να αφιερώσεις χρόνο για να την δοκιμάσεις, ενώ μαθαίνεις, αλλά και χαλαρώνεις παράλληλα.

To Crafting 365: Ένας χρόνος δημιουργία περιλαμβάνει:

 • Αναλυτικά επεξηγηματικά βίντεο για κάθε υλικό που θα εξερευνήσουμε παρέα
 • Βίντεο παρουσίαση με τις διαφορετικές τεχνικές και τρόπους εφαρμογής τους
 • Βήμα βήμα οδηγίες για project όπου μπορείς να εφαρμόσεις τις τεχνικές αυτές
 • Λίστες υλικών και εργαλείων που θα χρειαστείς
 • Περισσότερες ιδέες και έμπνευση για να εξελίξεις τα όσα έμαθες και να τα συνδυάσεις και με άλλες τεχνικές
 • Λίστες με προτεινόμενα project για να εξασκηθείς περισσότερο στην τεχνική και το υλικό του μήνα

Πώς λειτουργεί το σεμινάριο χειροτεχνίας Crafting 365: Ένας χρόνος δημιουργία;

Πρόκειται για ένα σεμινάριο με την μορφή ετήσιας συνδρομής.

Τι σημαίνει αυτό: Όταν αγοράζεις το σεμινάριο, πληρώνεις το συνολικό ποσό που θα σου στοιχίσει για έναν ολόκληρο χρόνο (60 ευρώ). Αμέσως αποκτάς πρόσβαση σε ένα εισαγωγικό κείμενο καλωσορίσματος που σου εξηγεί το τι θα κάνουμε παρέα μέσα στους ερχόμενους 12 μήνες και σε ενημερώνει για το τι υλικά, εξοπλισμό θα χρειαστείς για να προετοιμαστείς κατάλληλα.


Την επόμενη ημέρα (από την 15η Δεκεμβρίου 2022) θα βρεις ένα email στο inbox σου που θα σε οδηγήσει στην πλατφόρμα για να παρακολουθήσεις την πρώτη ενότητα (π.χ. Decoupage).


Από εκεί και πέρα, μια φορά τον μήνα, άσχετα με το πότε έκανες την αγορά/ εγγραφή σου, θα λαμβάνεις από εμάς ένα email που θα σε ενημερώνει οτι το μάθημα/project του μήνα έχει δημοσιευτεί και μπορείς να το παρακολουθήσεις.


Κάθε δημοσιευμένο μάθημα/project θα παραμένει ανοιχτό για να το δεις όποτε και όσες φορές θέλεις για όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Μόλις ολοκληρωθεί η συνδρομή σου θα έχεις στη διάθεσή σου 12 μαθήματα/project καθώς και 4 επιπλέον εποχιακά project.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου χειροτεχνίας που έχει δημοσιευτεί είναι διαθέσιμο στον υπολογιστή σου 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εσύ επιλέγεις πότε και πόσες φορές θα το παρακολουθήσεις.


Ο πρώτος κύκλος του Crafting 365: Ένας χρονος δημιουργία θα δημοσιευτεί στις 15 Δεκεμβρίου 2022!

σεμινάριο χειροτεχνίας

Τι θα μάθεις στο Crafting 365: Ένας χρόνος δημιουργία

Εκτός από την Εισαγωγή που περιλαμβάνει αναλυτικά το τι υλικά και εξοπλισμό θα χρειαστείς για να μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο με άνεση, τα μηνιαία μαθήματα του σεμιναρίου θα καλύπτουν τις εξής θεματικές:

 • Decoupage με χαρτί και ύφασμα
 • Κατασκευές με τσιμέντο
 • Στένσιλ σε διάφορες επιφάνειες
 • Σφραγίδες σε διάφορες επιφάνειες
 • Δημιουργίες με τσόχα
 • Γνωριμία με το κέντημα
 • Marbling
 • Απλικέ
 • Βάψιμο υφάσματος με την τεχνική tie dye
 • Φτιάχνουμε τα πρώτα μας κεριά
 • Πειραματιζόμαστε με τα σαπούνια
 • Δημιουργίες με washi tape
σεμινάριο χειροτεχνίας

Τέλος, αφού θα τα έχεις μάθει όλα αυτά θα χρειαστείς και ιδέες για να τα βάλεις σε εφαρμογή!

Σε κάθε μηνιαία ενότητα από το σεμινάριο χειροτεχνίας θα έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις και να δοκιμάσεις τα όσα έμαθες με τα βήμα βήμα προτεινόμενα project της ύλης, με τα επιπλέον προτεινόμενα σχετικά project, καθώς και με τα project που θα βρεις δημοσιευμένα στο Learn2craft.gr.

Επιπλεον, εκτός από τις 12 μηνιαίες θεματικές στο σεμινάριο αυτό έχεις και 4 ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΟΧΙΑΚΑ PROJECT – Χριστούγεννα, Άνοιξη/ Πάσχα, Καλοκαίρι, Νέα σχολική χρονιά για ακόμη περισσότερο crafting!

Τέλος, εάν χρειάζεσαι ακόμη περισσότερη έμπνευση μπορείς πάντα να επισκεφτείς και τη σελίδα μας στο Pinterest και να διαλέξεις project από τα boards μας, τα οποία συνεχώς εμπλουτίζονται και ανανεώνονται!

Εάν θέλεις εκτός από τις γενικές χειροτεχνίες να μάθεις και ραπτική, τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στα υπόλοιπα online σεμινάρια μας το “Εισαγωγή στη ραπτική με ραπτομηχανή”, “Διακοσμητικές τεχνικές ραπτικής στη ραπτομηχανή” και το πακέτο των δύο με τίτλο “Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου”.

Μάθε περισσότερα για το σεμινάριο Crafting 365: Ένας χρόνος δημιουργία και κάνε την εγγραφή σου στη σελίδα των σεμιναρίων του Learn2craft.gr στο seminars.learn2craft.gr

σεμινάριο χειροτεχνίας

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση