0 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #9: Πως να ράψεις ένα πουγκί με σούρα

πουγκί με σούρα

Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι με το ολοκαίνουργιο ραφτοchallenge του Νοεμβρίου για όλους τους μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft.gr! Αυτόν τον μήνα φτιάχνουμε πουγκί με σούρα και εξασκούμαστε στην γαλλική ραφή! Τι λες; Θα μας κάνεις παρέα;

Περισσοτερα για το που θα βρεις τις οδηγίες για αυτό το project. Το πουγκί με σούρα είναι μια από τις μηνιαίες ραφτοπροκλήσεις στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν τα μέλη του Facebook group των μαθητών από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr:

To project αυτό είναι ένα bonus project ραπτικής που δημοσιεύεται κάθε μήνα στο Facebook group. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία οι μαθητές μας να αξιοποιήσουν και να εξασκήσουν όσα έχουν μάθει στα σεμινάρια ραπτικής και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στη ραπτομηχανή.

Επιπλέον, είναι και μια αφορμή να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας, να λύσουμε απορίες και να μοιραστούμε με τους υπόλοιπους φίλους της ραπτικής τις δημιουργίες μας.

Μετά το πέρας του μήνα, όλες οι ραφτοπροκλήσεις θα δημοσιεύονται και μέσα στα σεμινάρια ραπτικής. Μπορείς να τα αναζητήσεις στην ενότητα με τα προτεινόμενα project για εξάσκηση!

πουγκί με σούρα

Για τον μήνα Νοέμβριο, ράβουμε ένα πουγκί με σούρα για να μάθουμε πως να φτιάχνουμε σωλήνες για να περάσει το κορδόνι μας και κάνουμε εξάσκηση στις πανέμορφες γαλλικές ραφές για πιο τακτοποιημένο αποτέλεσμα!

Εάν ανήκεις στην ομάδα των μαθητών του Learn2craft.gr μπορείς να βρεις τις βήμα βήμα οδηγίες στην ενότητα guides μέσα στο group στο Facebook.

Σε περίπτωση που δεν έχεις αγοράσει κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής μας, τότε μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά στο seminars.learn2craft.gr.

Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις κι εσύ πως να ράβεις το δικό σου πουγκί με σούρα, μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr. Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα, με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις και πρόσβαση σε όλο το bonus υλικό που έχει δημοσιευτεί μέχρι τώρα!

Μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στα προηγούμενα ραφτοchallenges που έχουν ήδη δημοσιευτεί:

Και φυσικά μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις δικές σου δημιουργίες σου είτε μέσα στην ομάδα στο FB ή σαν post ή story στο Instagram με tag @learn2craft.

πουγκί με σούρα

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση