0 Στο Ιδέες για crafters

Ραφτοchallenge #10: Υφασμάτινα καλαθάκια με ενίσχυση

υφασμάτινα καλαθάκια

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο ραφτοchallenge του Οκτωβρίου για όλους τους μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft.gr! Αυτόν τον μήνα ράβουμε υφασμάτινα καλαθάκια με ενίσχυση και κάνουμε εξάσκηση σε όσα έχουμε μάθει! Τι λες; Θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ;

Περισσότερα για το που θα βρεις τις οδηγίες για αυτό το project: Το project υφασμάτινα καλαθάκια με ενίσχυση είναι μια από τις μηνιαίες ραφτοπροκλήσεις στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν οι μαθητές των σεμιναρίων ραπτικής του Learn2craft.gr:

Πρόκειται για ένα bonus project ραπτικής που δημοσιεύεται κάθε μήνα μέσα στη σελίδα του αντίστοιχου μαθήματος, στην ενότητα Επιπλέον Project. Χάρη σε αυτά τα project κάθε μήνα οι μαθητές καλούνται να αξιοποιήσουν και να εξασκήσουν όσα έχουν μάθει στα σεμινάρια ραπτικής και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στη ραπτομηχανή.

Επιπλέον, είναι και μια αφορμή να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας, να λύσουμε απορίες και να μοιραστούμε με τους υπόλοιπους φίλους της ραπτικής τις δημιουργίες μας μέσα από τα κλειστά γκρουπ των μαθητών, τόσο στο Facebook, όσο και στο Instagram!

Και εάν είσαι καινούργι@ σε όλο αυτό μην ανησυχείς! Όλες οι ραφτοπροκλήσεις δημοσιεύονται μέσα στα σεμινάρια ραπτικής. Μπορείς να τα αναζητήσεις στην ενότητα με τα προτεινόμενα project για εξάσκηση!

Για τον μήνα Οκτώβριο, ράβουμε υφασμάτινα καλαθάκια για να βάζουμε μέσα τα διάφορα μικρά αντικείμενα που βρίσκονται αδέσποτα στο σπίτι μας και ταυτόχρονα κάνουμε εξάσκηση στη χρήση θερμοκολλητικής ενίσχυσης για τις ραφτοδημιουργίες μας.

Εάν δεν ανήκεις στην ομάδα των μαθητών του Learn2craft.gr και ζήλεψες με τα υφασμάτινα καλαθάκια, τότε μπορείς να γραφτείς άμεσα και να μπεις στην πιο μεγάλη online παρέα ραπτικής!

υφασμάτινα καλαθάκια

Σε περίπτωση που δεν έχεις αγοράσει κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής μας, τότε μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά στο seminars.learn2craft.gr.


Τα υφάσματα που χρησιμοποίησα σε αυτό το project έχουν την δική τους ιστορία.

Είναι μέρος ενός project πείραμα που λέγεται turmites.art και διευρευνά το κατα πόσο κάποια πολύπλοκα μοτίβα είναι τυχαία ή αποτέλεσμα κάποιου μαθηματικού αλγόριθμου και διάφορα άλλα πολύπλοκα μαθηματικά που εγώ δεν πολυκαταλαβαίνω, αλλά εσύ μπορείς να τα δείς σε λεπτομέρεια εδώ.

υφασμάτινα καλαθάκια

Το αποτέλεσμα αυτού του project/ πειράματος έγινε και ύφασμα και μπορείς να το αγοράσεις από το Spoonflower, επιλέγοντας και σε τι ποιότητα υφάσματος θέλεις να εκτυπωθεί. Δες τη σελίδα με όλα τα διάθεσιμα σχέδια εδώ!

Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις κι εσύ πως να ράβεις τα δικά σου υφασμάτινα καλαθάκια μπορείς να εγγραφείς σήμερα κιόλας σε κάποιο από τα σεμινάρια ραπτικής του Learn2craft.gr. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες εδώ:

Μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στα προηγούμενα ραφτοchallenges που έχουν ήδη δημοσιευτεί:

Και φυσικά μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις δικές σου δημιουργίες σου είτε μέσα στην ομάδα στο FB ή στην ομάδα στο Instagram ή σαν post ή story στο Instagram με tag @learn2craft.

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση