Σχετικά με εμάς

Το learn2craft.gr είναι ένα site που προσφέρει online σεμινάρια χειροτεχνίας, σεμινάρια από εξειδικευμένους εισηγητές. Τα μαθήματα γίνονται online και μπορείς να τα παρακολουθήσεις, όποτε εσύ θέλεις, από όπου και αν βρίσκεσαι, μέσα από την πλατφόρμα του Teachable.com.

Στο learn2craft.gr θα βρεις ποικιλία από τις χειροτεχνίες που σε ενδιαφέρουν, σε μαθήματα με προμαγνητοσκοπημένα video, online, για να μαθαίνεις με το δικό σου ρυθμό. Κάθε χειροτεχνία έχει τη δική της σειρά από video, προτεινόμενα projects, ασκήσεις και σημειώσεις, λίστες κτλ. Μόλις δηλώσεις συμμετοχή στα μαθήματα γίνεσαι και εσύ μέρος της μεγάλης ομάδας των μαθητών του learn2craft για να ανταλλάξεις μαζί μας ιδέες, τεχνικές, αλλά και τα projects που έφτιαξες!

Αν είσαι craft lover που θέλεις να μάθεις μια νέα χειροτεχνία εύκολα και γρήγορα από το σπίτι σου, όποτε το επιθυμείς, είσαι στο σωστό μέρος!

Ποιός όμως «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία των online σεμιναρίων χειροτεχνίας και καθοδηγεί όλη την ομάδα του learn2craft;

Μα φυσικά, η mama των χειροτεχνιών, Ελίνα Αντωνοπούλου! Η Ελίνα ξεκίνησε ακολουθώντας το δρόμο της εκπαίδευσης ως φιλόλογος, αλλά στην πορεία την κέρδισαν οι διαφημιστικές… Όταν όμως γνώρισε τη μαγεία της χειροτεχνίας όλα άλλαξαν ξανά! Έτσι, δημιούργησε το ftiaxto.gr μαζί με τη Βάλια, το οποίο λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία για 10 χρόνια.

Ο κύκλος αυτός για εκείνη ολοκληρώθηκε και πέρασε στο επόμενο βήμα, συνδυάζοντας τις δύο της αγάπες: την εκπαίδευση και τη χειροτεχνία.

Έτσι γεννήθηκε το learn2craft.gr και τα online σεμινάρια χειροτεχνίας του. Την Ελίνα θα την βρείτε μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες, καθώς όχι μόνο παρουσιάζει και διδάσκει κάποια από τα σεμινάρια, αλλά επιλέγει η ίδια τους συνεργάτες και επιμελείται την ύλη όλων των σεμιναρίων.

Ευχόμαστε να αγκαλιάσετε αυτό το νέο ξεκίνημα και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε σε κάποιο από τα σεμινάριά μας!

Η ομάδα του learn2craft

Ακολούθησέ μας στα social media για να βλέπεις όλα τα παρασκήνια, να ενημερώνεσαι για τα νέα μας και φυσικά να επικοινωνείς μαζί μας!

Facebook | Instagram | Pinterest | YouTube | Twitter